Eksempler på fondenes
investeringer i virksomheder

 

abeo: Superbeton giver nye muligheder

Abeos betondæk løser en lang række udfordringer i den moderne byggebranche. Dækkene er tyndere, lettere og mere fleksible. I forhold til traditionelle betondæk isolerer de godt mod lyd og beskytter stålarmeringen langt bedre mod varme i tilfælde brand.

Læs mere

api: software styrer vedligehold 

API Maintenance Systems udvikler og sælger et it-system, der hjælper virksomheder med at styre vedligeholdelsen af produktionen, så de undgår unødige stop. Blandt kunderne er store internationale virksomheder som fx Arla og Bang & Olufsen. 

Læs mere

Ellegaard: EFFEKTIV formering af planter

Ellegaard i Esbjerg har udviklet et bæredygtigt produktionssystem til formering af blomster, afgrøder og træer. Gartnerier og  landbrug i EU og USA bruger systemet, som består af en maskine, hvor man indfører et specialudviklet papir og sin egen spagnum. 

Læs mere


NOCOPO: sammenligner pris på bilforsikring

Iværksætterne bag it-virksomheden Nocopo har udviklet websitet comparo.dk, hvor forbrugere kan sammenlige priser på bilforsikringer. Maskinen er på plads. Nu skal endnu flere bilejere have øjnene op for portalen.

Læs mere

observe medical: digital urinmåler

Observe Medical har udviklet den første digitale urinmåler til hospitaler. Teknologien er mere præcis end de hidtige manuelle målinger og kan desudover spare hospitalspersonalet for store mængder tid.

Læs mere

PF Group: riste og stilladser i industri

PF Group er en smedevirksomhed fra Vildbjerg, der speicaldesigner og produserer riste, trapper og stiladser i rustfrit stål og aluminium til totalløsninger i virksomheder inden for industri, byggeri, offshore, energi og transport.

Læs mere

sticks'n'sushi: kæde eksporterer koncept 

Sushi og japanske yakitori-sticks serveret i smagfuldt indrettede lokaler. Varm velkomst og god stemning. Det er konceptet, der ved hjælp af en god portion japansk grundighed, ydmyghed og disciplin er blevet godt cementeret i danske marked.

Læs mere